Mesajul lui Zarug după ce a fost eliminat de la „Asia Express” sezonul 4. „A fost mult”

 

Zarug și Lorelei Bratu au format o echipă la „Asia Express”, însă, din păcate, cei doi au fost eliminați din concurs, în ediția de miercuri seara, 20 octombrie. Cei doi au refuzat să mai facă probele, astfel că nu au mai fost așteptați de Irina. Zarug a postat primul mesaj pe contul de socializare.

 „Mulțumim! A fost mult, a fost intens, a fost cu bucurie și cu lacrimi. A fost o plăcere. A fost. ASIA EXPRESS”, a scris Zarug pe Instagram, imediat după difuzarea ediției. Trei cupluri de vedete au intrat aseară în cursa pentru Ultima Șansă la „Asia Express”. Este vorba despre Patrizia Paglieri & Francesco, Lidia Buble & Estera și Zarug & Lorelei. Primele două au reușit să ajungă în timp util la Irina Fodor, fapt care le-a oferit pașapoartele pentru Georgia. 
„Toată lumea știe că am aici o piatră roșie, v-am arătat-o de mai multe ori. Toată lumea știe că suntem pentru ultima oară în Turcia, că mâine plecăm în Georgia. Așa că o să plecăm în această formație, pentru că numai ei s-au întors din cursă. Zarug și Lorelei nu cred că vor mai veni, nu se grăbesc să ajungă aici, nu cred că le place acest show, refuză să facă probele. Au refuzat să facă multe probe pe drum. Nu mai vor să se joace cu noi și noi am hotărât că nu vrem să ne mai jucăm cu ei pentru că oricum nu se grăbesc să ajungă la noi. Nu cred că trebuie să vă țin pe voi pentru ei”, le-a spus Irina Fodor concurenților, conform a1.ro.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest