Mesajul mamei lui Florin Pastramă pentru Brigitte, după ce bruneta a spus că soacra ei nu și-a dorit-o ca noră! VIDEO

 

După ce Brigitte a izbucnit în lacrimi, în direct la „Xtra Night Show”, mărturisind că a ajuns în culmea disperării, din cauza comportamentului pe care Florin Pastramă îl are față de ea, din cauza mamei lui care nu a dorit-o niciodată ca noră, mama afaceristului i-a transmis un mesaj brunetei, de pe patul de spital.  

Brigitte și Florin Pastramă au ajuns la un numitor comun, după ce bărbatul i-a oferit un buchet de flori imens în timp ce aceasta se afla la biserică. Bruneta a mărturisit că a lăsat de la ea și că l-a iertat, dat fiind că sunt căsătoriți in fața lui Dumnezeu și a dezvăluit ce mesaj i-a transmis soacra prin Florin.

Potrivit spuselor lui Brigitte, soacra sa a rugat-o să îi fie alături lui Florin necondiționat, indiferent de greșelile pe care le face.

„A fost o împăcare frumoasă. Împăcarea a fost exaact în ziua în care am împlinit 2 ani de la căsătorie. Am vorbit cu mama lui și m-a rugat să îi fiu alături lui Florin. El a venit la biserică cu un buchet de flori. Era chiar înainte cu o seară de rugăciune. Mândria stă în fața decăderii. Am zis să fiu cea care lasă de la ea. Și așa mi-a zis și ea. Suntem căsătoriți în fața lui Dumnezeu. M-am gândit că poate o să aibă și el o maturitate și nu va mai pleca de fiecare dată când sunt probleme”, a spus Brigitte.

Cât despre motivul plecării din căminul conjugal, Florin Pastramă i-a recunoscut lui Brigitte că a fost influențat de rudele sale care au considerat că aceasta îl umilește în cadrul emisiunii „Brigitte & Pastramă”, prin atitudinea de superioritate pe care o are vizavi de acesta.

„El mi-a spus că l-a deranjat că l-au sunat mai multe rude de-ale lui și m-a rugat să nu îl mai umilesc atât de mult, mai ales că mă transform atunci când văd camerele. Toată lumea știe că dacă te-ai certat. Împăcarea e mai dulce. Am avut o împăcare frumoasă și sper să ne țină. Eu îmi doresc ca el să nu mai fie atât de orgolios și să gândim cu sufletul. Și să nu ascultăm de răutățile pe care le spun cei care ne dau sfaturi de pe margini. Atunci când celălalt este slab, sperăm că Florin o să mai obosească și nu o să mai plece atât de des la casa lui.

Am înțeles că mama lui a trecut pirntr-o intervenție foarte grea și că au fost foarte multe probleme, dar din fericire totul este ok acum. Sperăm ca Dumnezeu să ne dea înțelepciune să consolidăm relația.”, a mai spus Brigitte.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest