Mesajul Ralucăi Drăgoi de pe patul de spital, cu branula în mână: „Măcar zilele astea…”

 

Frumoasa brunetă nu traversează tocmai cea mai bună perioadă, confruntându-se cu o serie de probleme de sănătate.

 

Dacă în timpul pandemiei, artiștii din România au șomat în marea lor majoritate, iată că de la ridicarea restricțiilor au început să recupereze perioada pierdută. Este și cazul Ralucăi Drăgoi, care a fost asaltată în ultima perioadă cu numeroase festivaluri, petreceri ori evenimente private unde a trebuit să cânte. În cele din urmă, iată că organismul manelistei a cedat, iar ea a ajuns de urgență la spital, confruntându-se cu probleme de sănătate.

 

Chiar dacă a dorit ca problemele medicale să nu devină publice, preferând astfel să păstreze discreția asupra cauzelor care au dus la starea actuală de sănătate, iată că, de pe patul de spital, manelista a transmis un mesaj încărcat de emoție celor dragi, familiei ei. Bruneta a mărturisit că în perioada aceasta nu are nevoie decât de liniște, semn că lucrurile nu sunt chiar roz în viața ei personală.

 

”Da, să fie din partea mea, Raluca, un călduros ”La mulți ani” pentru mama, pentru mamaie și pentru tataie. Vă rog din sufletul meu, măcar zilele astea, am și eu nevoie de puțină liniște. Vă pup și vă mulțumesc pentru înțelegere. De la mine pentru mamaie”, a spus Raluca Drăgoi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest