Mesajul Ronei Hartner către fata ei Rita: „Aș fi plecat chiar tristă...”

 

Rona Hartner a fost o mare luptătoare și nu a vrut să-și vadă vreodată fata plângând din cauza stării în care se afla.

 

În urmă cu patru ani, Rona Hartner a fost diagnosticată cu cancer. Fire puternică, artista a strâns din dinți și a luptat cât de mult a putut cu boala cruntă. La un moment dat a anunțat chiar că a învins-o, dar în cele din urmă aceasta a recidivat, iar celebra artistă s-a stins astăzi la 50 de ani.

 

În tot acest timp, aflată în suferință, Rona Hartner a trebuit să gestioneze bine și relația cu fetița ei, adolescent, pe care a crescut-o de una singură. În momentul în care a fost anunțată că are cancer, Rona a împărtășit fiicei ei vestea cruntă. Au plâns împreună, dar Rona Hartner a încercat să fie puternică și să își încurajeze copila. ”Mami, dacă muream, chiar mi-ar fi fost foarte dor de tine și aș fi plecat chiar tristă”, i-a spus Rona Hartner fiicei sale.

 

La Antena Stars, în urmă cu câteva luni, Rona Hartner a spus cum i-a împărtășit Ritei cumplita veste. ”Fata mea locuiește la mine. Fata mea este fata mea. În primul rând, a fost șocul oribil, atunci când a aflat. Era cu mine la consultație și chiar mi-a spus doctorul „Duceți-vă cu fiica dumneavoastră, să vă faceți testamentul”. A fost un șoc groaznic, dar nu mi-a arătat că plânge.

Noi am plâns împreună și i-am permis să plângă, pentru că nu e ok să țină în ea atât de mult. Mi-e aproape, mă ajută. Eu i-am spus că vara asta vacanță nu avem, că nu am ajuns la plajă și stau la 5 minute distanță de plajă și i-am spus să iasă cu prietenii, să se distreze, iar eu stau acasă, să dorm câte 20 de ore. Asta e situația”, a declarat Rona Hartner, în urmă cu câteva luni, la Antena Stars.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest