Mesajul sfâșietor al nepoatei lui Florin Salam, după moartea tatălui infectat cu COVID: „Îți promit că o să fiu cuminte”

 

Durere și jale în familia lui Florin Salam. Fratele manelistului a murit vineri seară la spitalul „Matei Balș”, din cauza unor complicații cauzate de infectarea cu noul coronavirus. În urma lui Nelu Stoian au rămas o văduvă îndurerată și o fiică devastată de pierderea părintelui, care a transmis un mesaj sfâșietor pe pagina sa de socializare.

Fratele lui Florin Salam era infectat cu noul coronavirus și a murit, în spital, după o suferintă de aproape o lună de zile. Din cauza problemelor la plămâni combinate cu diabet, faptul că a contactat noul coronavirus i-a fost fatal.

Mesajul sfâșietor al nepoatei lui Florin Salam

Îngenuncheată de durere, fiica lui Nelu Stoian a vrut să îi adreseze câteva cuvinte părintelui său pe care nu l-a mai văzut din momentul internării în spital. Bianca Stoian și-a exprimat regretul și tristețea devastatoare, prin intermediul câtorva cuvinte pe care l-e publicat pe contul său de socializare, cuvinte care au umplut de lacrimi, ochii celor care le-au citit.

”Tăticul meu, asta a fost mesajul tau pentru mine de ziua mea ... astăzi realizez ca de acum înainte nu o sa te mai am lângă mine, nici măcar să-ți aud vocea .

Te iubesc extraodinar de mult și îți mulțumesc ca ești cel mai bun tată din lume și că mi-ai oferit întotdeauna tot ceea ce e mai bun .Chiar dacă eu îmi doresc să ai grija de mine de aici lângă mine, știu ca acolo sus unde te-ai dus o sa ma îngrijești in continuare cel puțin la fel cum ai făcut-o și pana acum.”, a scris Bianca Stoian pe Facebook!

Pe lângă cuvintele emoționante, tânăra a publicat și o serie de imagini cu tatăl său, atât de când era doar un copil, cât fotografii făcute cu puțin timp înainte ca părintele său să moară.

”Îți promit că o să te fac mândru și că o sa țin cont de toate sfaturile tale, îți promit că o sa fiu cuminte și o sa fiu un exemplu exact așa cum ți-ai dorit tu, tăticul meu .
Mi-aș dori sa pot sa te mai țin macar o dată în brațe și să-ți simt caldura sufletului tău și să pot să mai vorbesc cu tine să-ți spun cat de mult te iubesc ...Te iubesc tătuc ! P să-mi fie dor de tine sufletul meu ...❤️
, a mai scris fiica îndurerată!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest