Mesajul soacrei lui Brigitte Pastramă, după scandalul în care este implicată nora sa: „Ne contrazicem și ne certăm”

 

Soacra lui Brigitte Pastramă a intervenit în scandalul momentului! Florentina Pastramă a scris un mesaj parcă adresat nurorii sale care este la cuțite cu propriul fiu, Robert Sfăt.

Brigitte Pastramă este protagonista unui scandal de proporții, după ce a lansat acuzații grave la adresa fiului ei, Robert Sfăt. Bruneta a obținut un ordin de restricție pe numele acestuia, după ce l-a acuzat că i-a furat mașina și câteva obiecte de valoare din casă, alături de câțiva amici de-ai săi. Mai mult de atât, vedeta ar fi fost și bătută de Robert, însă a refuzat să depună plângere împotriva copilului său.

Conflictul dintre cei doi a căpătat proporții și mai mari, în momentul în care Robert Sfăt a apărut pe la diverse emisiuni TV, unde a făcut dezvăluiri șocante despre relația cu mama sa și despre episoadele în care a fost nevoit să doarmă pe străzi, după ce Brigitte îl dădea afară din casă.

”Am fost dat afară cu palme și pumni primiți de la ea, din fața casei. Am ajuns să dorm pe preș și de nenumărate ori sora mea îmi aducea apă prin poartă. Sincer vă zic acum, asta e viață de familie pe care să o trăiești?”, a declarat Robert la XNS.

Acum, în apărarea lui Brigitte a sărit mama lui Florin Pastramă care a publicat un mesaj sugestiv despre cum definește ea familia. ”Nici o familie nu este perfectă! Ne contrazicem și ne certăm, uneori ne ignorăm și nu ne vorbim, dar într-un final ne iertăm pentru că familia este cea mai sfântă! Acolo unde există iubire, există și iertare!”a fost mesajul sugestiv distribuit de soacra lui Brigitte Pastramă. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest