Mesajul Vioricăi de la Clejani pentru Margherita cu ocazia zilei ei de naștere, după ce testul toxicologic a ieșit pozitiv!

 

După ce a fost confirmat faptul că Margherita de la Clejani a consumat droguri în timp ce se afla la volan, mama ei i-a transmis un mesaj emoționant cu ocazia zilei ei de naștere, semn că a iertat-o pentru toată supărarea pe care i-a pricinuit-o.

Margherita de la Clejani a ținut primele pagini ale tabloidelor luni bune, după ce a provocat un accident rutier pe străzile din Capitală, unde drug-test-ul a ieșit pozitiv. De atunci și până în prezent, Marga nu a dat semne că ar regreta ce a făcut, ci din contră. Comportamentul ei șocant și excentric a dat de înțeles că este mândră pentru faptul că toată lumea se afla cu ochii pe ea, deși nu din cauza unui lucru bun.

Chiar dacă Margherita a fost depistată pozitiv la consumul de droguri după ce Institutul Național pentru Medicină Legală a terminat raportul toxicologic, Viorica de la Clejani i-a lăsat un mesaj emoționant fiicei ei cu ocazia zilei sale de naștere.

În ciuda faptului că în ultima perioadă, Marga nu prea le-a oferit părinților săi motive ca să fie mândră de ea, Viorica de la Clejani a scris un text în care i-a declarat dragostea nemărginită fiicei sale și în care i-a mărturisit că este mândră de ea și o va susține indiferent de ce se va întâmpla.

„La multi ani fata noastra frumoasa!
Te iubim si iti promitem ca o sa te protejam pana la ultima noastra suflare ! ❤️
Suntem mandri de tine!” a scris Viorica din Clejani pe contul său de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest