Meteorologii au emis COD ROŞU de viscol şi ninsori! CFR: 23 de trenuri sunt ANULATE

 
+2 click pentru
galerie

Este viscol puternic în jumătatea de est a ţării pentru a doua zi la rând. Ninge abunedent iar zăpada este troienită de vânt. Din cauza condiţiilor meteo, autorităţile au inchis deja mai multe drumuri naţionale.

În plus, au restricţionat circulaţia vehiculelor cu masa mai mare de 3,5 tone pe drumul naţional 22, între Râmnicu Sărat şi Brăila şi pe DN2C. De asemenea, drumul care leagă Pasul Prislop de Platoul şi staţiunea Semenic a fost închis, iar zeci de turişti au fost prinşi între nămeţi.

Meteorologii nu exclud o avertizare de cod roşu de viscol. Avertizarea de cod roşu ar putea viza judeţele Buzău, Ialomiţa, Brăila şi Vrancea, aflate in prezent sub cod portocaliu de vreme rea. Cele mai expuse valului de ninsori si viscol sunt orasele Ramnicu Sarat, Făurei şi Braila. Codul portocaliu mai este valabil şi pentru judeţele Galaţi, Vaslui, Bacău, dar şi în zona de munte a judeţelor Argeş, Dâmboviţa şi Prahova. Precipitatiile vor depasi 50 de litri pe metrul patrat, iar vantul va sufla cu peste 80 de kilometri pe ora.

Pana diseară, şi Capitala dar si 25 de judete vor fi sub cod galben de ninsori, viscol si polei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest