Metoda prin care Rona Hartner depășește orice obstacol în viață! „Simțeam că cineva mă ținea de mână!”

 

Actrița a dezvăluit în exclusivitate la Antena Stars cum a trecut peste toate momentele de cumpănă din viața ei.

 

Rona Hartner a fost greu încercată în ultima perioadă. În special în ceea ce privește problemele de sănătate. Ea a avut una dintre cele mai grele boli, cancer, dar a reușit s-o biruiască. Chiar dacă este o femeie foarte puternică, actrița nu putea să treacă de una singură peste dificultățile la care a supus-o viața. În exclusivitate la Antena Stars, Rona a povestit cum a reușit să treacă peste toate vicisitudinile. Doi piloni a avut: fata ei și divinitatea.

 

Rona Hartner a dezvăluit că fără fiica ei, cu siguranță, nu ar fi trecut peste problemele grave de sănătate cu care s-a confruntat, asta deoarece ea a fost cea care s-a rugat zi lumină pentru ea, puritatea ei fiind cea care a învins. Mai mult decât atât, vedeta a explicat că și acum, atunci când nu traversează o perioadă bună și este într-un impas, își pune fata să se roage.

 

"Mie cand mi se intampla lucruri foarte bune, este clar ca fiica mea s-a rugat pentru mine. Mereu cand am o problemă, o rog pe fiica mea să se roage pentru că, copiii sunt cei mai ascultați de Dumnezeu, sunt puri. (...) Când am ieșit din comă, când am fost operată și am avut probleme cu cancerul, simțeam că cineva mă ținea de mână. Timp de trei ani, copilul meu s-a pus alături de mine și s-a rugat. Copiii sunt puri și Dumnezeu îi ascultă înainte de toate.", a spus Rona Hartner la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest