Metodă rapidă de pierdere în greutate! Fă aceste exerciţii simple şi nu va mai fi nevoie să mergi la sală

 

Toţi oamenii îşi doresc să arate cât mai bine, indiferent de vârstă, fie că sunt femei sau bărbaţi. Mai ales în sezonul cald, când te îmbraci mai sumar, este ideal să ai o siluetă armonioasă pentru a te simţi bine în pielea ta.

Dacă vrei să slăbeşti trebuie să încerci pe cât este posibil să adopţi un regim alimentar sănătos şi să faci cât mai multă mişcare.

Fă aceste activități în mod regulat și vei pierde kilogramele în plus extrem de repede. Jim Sarete este un antrenor american de wellness, destul de celebru peste ocean, care a pus la punct această tehnică pentru persoanele care nu au timp să facă exercițiu fizic, cu scopul unei reduceri rapide a surplusului de grăsime, conform site-ului secretele.com.

Activitățile prin care se slăbește în mod obișnuit nu sunt suficient de bune pentru acest antrenor. De exemplu, alergarea îţi permite să scapi doar de 150 de calorii pe oră. Prin comparație, metodă pusă la punct de el permite să arzi 100 de calorii în doar 4 minute, dacă îi urmezi exact indicațiile.

Iată cum este poţi să arzi 100 de calorii în 4 minute:

„Daca ești de părere că ai deja o condiție fizică excelentă, poți să te mulțumești cu doar 2 minute. În plus, în timp poți să mărești durată la 4 minute”, recomanda Sarete.

Acesta a pus la punct acest program de exerciții pentru persoanele care duc un stil de viață inactiv și care obosesc în sală de antrenament după doar câteva minute de exerciții. Încearcă să faci acest exercițiu în mod regulat și invită-i și pe membrii familiei tale să ți se alăture.

Execută regulat aceste exerciţii:

Sărituri cu brațele întinse  Fă asta de 10 ori.

Genuflexiuni - Tot de 10 ori.

Flotări -  Fă 10 repetări. Dacă nu poți să le faci pe podea, fă-le sprijinit de perete.

Step -  Repetă de 10 ori pentru fiecare picior.

Această mini-combinație de exerciții poate fi făcută de câte ori ai timp.  Fă acest set complet de exerciții, fără să faci pauză între ele, și în 4 minute vei arde 100 de calorii, fără să pierzi timp și fără prea mare efort.

Asta-i tot. Sarete spune că antrenamentul regulat la sală este necesar pentru persoanele care vor să obțină o constituție fizică ireproșabilă. Dacă vrei să îți păstrezi aspectul tânăr și să te simți incredibil, repeta acest antrenament de 4 ori pe zi, și nu vei mai avea nevoie să mergi la sală niciodată. 

Foto: Secretele.com

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest