Michael Schumacher, grave probleme de sănătate! Au apărut noi complicații: „S-a deteriorat mult”

 

Michael Schumacher se confruntă cu grave probleme de sănătate din cauza accidentului de la ski, care a avut loc în urmă cu aproape șapte ani! Au apărut noi complicații în ceea ce privește starea fostului pilot de Formula 1.

Michael Schumacher a rămas cu traume serioase din cauza accidentului de la ski. Din cauza faptului că a petrecut prea mult timp la pat, fostul sportiv suferă de atrofie musculară și osteoporoză.

Potrivit medicilor care îl îngrijesc, starea de sănătate a fostului pilot de Formula 1 se va ameliora, odată ce va suferi operația pentru regenerarea sistemului nervos. Pentru o recuperare mai rapidă și pentru regenerarea țesuturilor nervoase, lui Michael Schumbacher i se va administra și un tratament revoluționar pe bază de celule stem.

„Starea de sănătate a lui Michael Schumacher este foarte deteriorată şi degradată. Imaginea sa este foarte diferită faţă de cea pe care o ştim când era pe circuit. S-a deteriorat mult la toate nivelurile, atât organic, cât şi la nivelul musculaturii şi scheletului", a declarat neurochirurgul, Nicola Acciari, de la spitalul din Bologna, pentru publicaţia Contro Copertina.

Reamintim că Michael Schumacher a fost internat în spital pe data de 29 decembrie 2013, în stare gravă, după ce a suferit un accident în timp ce se afla la ski în Alpi. Fostul sportiv a fost diagnosticat cu o hemoragie cerebrală și cu un traumatism cranian sever.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest