Michele Morrone, de la grădinar, la un actor celebru în toată lumea! Are o poveste de viață impresionantă

 

A fost grădinar și a acceptat roluri mici, dar acum este celebru în toată lumea. Dintr-un necunoscut a ajuns cel mai râvnit bărbat de pe mapamond. Ce poveste ascunde protagonistul celui mai controversat film al momentului?

El este Michele Morrone, protagonistului unui celebre producții care a făcut ravagii pe tot mapamondul. Actorul italian după care suspină toate doamnele și domnișoarele după apariția sa într-o producție cinematografică celebră, a ajuns să fie cel mai râvnit bărbat al momentului.

Mulți îi cunosc personajul, Massimo Torriceli, însă puțini îl cunoscut pe Michele Morrone. Italianul în vârstă de 29 de ani a fost de mic atras de cinematografie. A absolvit o facultate de teatru, iar apoi și-a început cariera jucând în roluri mici.

Celebritatea a venit însă odată cu apariția sa într-un film în care joacă rolul unui cap al mafiei siciliene care se indrăgostește de o domnișoară director de vânzări, de care e îndrăgostesțe și care ulterior îi cade în mreje. Unii ar spune că nici nu ar avea cum altfel, căci Michele are un trup de invidiat, iar rolul mafiotului Massimo îi pune în evidență calitățile cu care a fost înzestrat.

Talentul actoricesc nu este singurul atuu al italianului, acesta cântă și la chitară. Iar una dintre cele mai cunscute piese ale sale este inclusă chiar pe coloana sonoră a filmului. În plus, datorită fizicului său impresionant, Michele este modelul unor brand-uri internaționale foarte cunoscute. În prezent, averea sa este estimată la 5 milioane de dolari - bani care provin din lumea cinematografică, dar și din contractele de imagine semnate.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest