Microbuzul „Star Salvator” învinge iarna. Zece tone de pachete așteaptă să ajungă în casele oamenilor

 

Echipa Antena Stars s-a mobilizat! Caravana este chiar acum pe drum și are la bord foarte multe vedete și o sumedenie de pachete cu alimente pentru oamenii izolați din cauza zăpezii

Cristi Brancu, Oana Turcu, Irina Cordoneanu, Radu Groza și Roxana Nemeș sunt în microbuzul ce a plecat încă de la primele ore ale dimineții, către satele izolate de zăpadă.

“Cu siguranță, nu suntem datori doar să dăm cu lopata. Cred că oamenii au nevoie și de acele zece tone de ajutoare cu care noi venim. Oamenii nu ajung până la locurile de unde își pot lua alimente, prin urmare sunt convins că va fi o mare bucurie acolo. Suntem nerăbdători să vedem poveștile extraordinare, dureroase, teribile ale unor oameni care trăiesc într-un loc ce în acest moment a întâlnit urgia. Pentru noi cei care am stat în București și am trecut cumva peste iarna asta, este prea puțin față de ce li se întâmplă acestor oameni. Noi suntem datori să le oferim acel zâmbet de care au nevoie, pregătiți-vă să ne vedeți aducând bucurie, de altfel, așa cum Antena Stars face în fiecare zi”, a spus Cristi Brancu.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest