Mihaela Borcea, mesaj emoționant pentru bărbatul de care este îndrăgostită: „Lasă fericirea să îți copleșească sufletul”

 

Fosta soție a lui Cristi Borcea iubește din nou și nu își ascunde deloc sentimentele. Ce declarație a făcut pentru Sorin, actualul ei partener.

 

Mihaela Borcea a reușit să treacă peste despărțirea de fostul acționar de la Dinamo București. Și, mai mult, a avut noroc pentru că a găsit un bărbat în brațele căruia se simte fericită. Fosta doamnă Borcea și-a dorit ca toți prietenii virtuali să știe că este bine, că este împlinită alături de Sorin și nu a ezitat să-i facă acestuia o declarație de iubire pe Instagram.

 

"La mulți ani iubiric cu multă sănătate și cu iubirea mea pe care o ai deja!!Fie că noi să fim întotdeauna împreună, fără probleme, iar numărul de obstacole ce vin spre noi să le trecem cu ușurință!Lasă fericirea să îți copleșească sufletul, să rămâi la fel de pozitiv precum ești acum,să fii înconjurat mereu de prieteni adevărați!Îți mulțumesc pentru tot ceea ce faci pentru mine,că îmi ești aproape, că mă faci să mă simt iubită și îmi redai liniștea atunci când totul merge rău și alături de tine totul este mai frumos! Te iubesc!", a scris Mihaela Borcea, pe pagina personală de Instagram.

 

Pentru Antena Stars, Mihaela Borcea a declarat că a avut mereu un sprijin în Sorin, care chiar a salvat-o de la moarte: "Am primit foarte multe lovituri de-a lungul vieții și am avut parte de foarte multe încercări, aproape de a îmi pierde viața. Am trecut peste."


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest