Mihaela Rădulescu, adevărul despre relația cu Felix Baumagartner: „Nu simțim la fel”

 

După ce Mihaela Rădulescu și Felix Baumagartner au fost în vacanțe separate și au încetat să mai publice poze de cuplu, au apărut și zvonurile despre despărțire. Așa că vedeta a decis să dea din casă și să spună cum decurg lucrurile între ea și sportiv, de fapt.

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din România, dar cu toate acestea, când a venit vorba de viața amoroasă, vedeta a preferat întotdeauna să fie discretă și să își țină relațiile departe de lumina reflectoarelor.

De data aceasta, Mihaela Rădulescu a preferat să vorbească deschis despre povestea de dragoste pe care o trăiește cu Felix Baumagartner, după ce s-a tot vehiculat că s-au despărțit.

Vedeta a ținut să clarifice faptul că deși locuiesc în țară străine, sunt mai fericiți ca niciodată, iar maniera neconvențională în care se desfășoară relația lor este ce dă o savoare extra poveștii de dragoste.

„Orice  relație  neconvențională,  mai ales între doi oameni publici, e dezbătută în cel mai convențional mod cu putință de presă și de public. Credeți ce doriți, eu trăiesc numai ce-mi place. Și cred că am dovedit asta de mult.” a spus Mihaela Rădulescu.

Mai mult de atât, printre cuvinte, Mihaela Rădulescu a recunoscut că încă este îndrăgostită nebunește de Felix, deși niciodată nu s-ar fi văzut lângă un bărbat care este catalogat drept un playboy și un „Don Juan de profesie”.

„Și nici până azi nu știu de ce m-am îndrăgostit de un bărbat din singura categorie pe care am evitat-o cu strictețe – cea a playboy-lor, a donjuanilor de profesie. (...) Nu mai vreau să mă mărit, nu trăiesc ce vor alții, ci doar ce are sens total pentru mine. Și dacă o relație cu un bărbat de pe altă planetă mă face fericită și trebuie să ne întâlnim în cosmos ca să fim fericiți, o s-o fac, fără selfie. Știu că pare ciudat să nu trăiești în aceeași casă, oraș, țară cu bărbatul tău, dar la fel de ciudat poate fi să-ți împarți patul sau gândurile cu un om pe care nu-l mai iubești sau care are pe alta. Nu trăim la fel, nu gândim la fel despre iubire și libertate, nu simțim la fel, deci haideți să mai  și acceptăm că și cuplurile pot avea diverse forme de fericire și de conviețuire.” a spus Mihaela Rădulescu pentru viva.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest