Mihaela Rădulescu, dezvăluiri despre prima dragoste: „Compatibilitatea începea să aibă sens”

 

Mihaela Rădulescu a făcut dezvăluiri despre prima dragoste și despre trecutul său. Prezentatoarea TV a vorbit cu lux de amănunte despre primii fluturi în stomac, cât și despre prima dezamăgire în amor.

Deși este una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul autohton, Mihaela Rădulescu nu a avut atât de mult noroc în dragoste precum s-ar crede. Prezentatoarea TV a fost protagonista a două mariaje eșuate. Unul Ștefan Bănică Jr și celălalt cu Elan Schwartznberg, din urma căruia a rezultat și un fiu.

Dar chiar și așa, Mihaela Rădulescu nu și-a închis inima, ci i-a permis să se îndrăgostească din nou, iar acum trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Felix Baumgartner.

Însă ca să ajungă la maturitatea amoroasă de care se bucură astăzi, prezentatoarea a trecut prin fel și fel de experiențe, iar drept exemplu l-a folosit pe primul iubit: „Era blond cu ochi albaștri, foarte inteligent și bine crescut, total anti sport și foarte leneș. Deci, mi-a trecut repede. Compatibilitatea începea să aibă sens și încerca să-mi spună să caut și dincolo de o față perfectă. Ceea ce am și făcut, în continuarea vieții. Încă n-am terminat”, a dezvăluit Mihaela Rădulescu pentru viva.ro.

Mai mult de atât, vedeta a dezvăluit că după ce a înțeles care ar fi definiția „compatibilității în cuplu”, și-a stabilit niște pricipii clare: niciodată să nu își piardă timpul cu un cal necâștigător sau cu vreun bărbat însurat.

„Nu mă interesează bărbații altor femei sau bărbații care nu mă văd, e mult mai incitant să ni se întâlnească privirile de oameni liberi și sincronizați în dorințe”, a mai spus Mihaela Rădulescu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest