Mihaela Rădulescu le dă sfaturi bărbaților cum să le facă fericite pe femei!

 
+2 click pentru
galerie

Anul 2014 va fi unul extrem de fierbinte. Nu vă gândiţi însă la vreme pentru că nu despre ea este vorba. Temperatura va creşte cu siguranţă în dormitor dacă bărbaţii şi femeile vor respecta sfaturile Mihaelei Rădulescu. Haideţi să vedem despre ce este vorba.


"Cei mai mulţi uită cât de simplu e să faci o femeie să zâmbească!", aşa a început Mihaela Rădulescu teoria despre cum trebuie bărbaţii să îşi facă fericite partenerele de viaţă. Vedeta TV a postat pe o reţea de socializare sfaturi pentru bărbaţi.


"Cele mai multe femei pe care le cunosc, sunt topite de drag şi plăcere când primesc flori. Cei mai mulţi bărbaţi pe care-i cunosc uită cât de simplu e să faci o femeie să zâmbească şi să se simtă iubită. Domnilor, recuperaţi, căci a venit primăvara, cu atâtea minunăţii de miresme şi culori!", a scris Mihaela pe Facebook.


Mihaela Rădulescu le-a transmis şi femeilor un sfat ca să îşi ţină bărbaţii aproape. Extrem de sexy la 44 de ani, diva le încurajează pe femei să poarte mereu lenjerie fină, indiferent cu ce sunt îmbrăcate. Cine credeţi că va avea mai mult succes, bărbaţii cu florile, sau femeile cu lenjeriile sexy?
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest