Mihaela Rădulescu mai este împreună cu Felix Baumgartner? Imaginea care lămurește totul! FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Mihaela Rădulescu a lămurit pe toată lumea dacă mai este împreună cu Felix Baumgartner, după ce s-a vehiculat că s-ar fi despărțit! Vedeta a pus capăt tuturor zvonurilor printr-o imagine pe contul său personal.

După o lungă perioadă de timp în care Mihaela Rădulescu și iubitul ei, Felix Baumgartner nu s-au mai afișat împreună, zvonurile cum că nu ar mai forma un cuplu, păreau a fi adevărate... până acum. Fosta prezentatoarea TV a stopat toate bârfele privind despărțirea lor, postând o fotografie cu iubitul său, în mijlocul naturii, semn că le merge mai bine ca niciodată.

Mai mult decât atât, Mihaela Rădulescu a uimit și cu revenirea în social media, dat fiind că recent a scris un mesaj pe contul său de instagram în care mărturisea că va pune pe pauză o perioadă activitatea în online.

Cum a cucerit-o Felix pe Mihaela Rădulescu

În urmă cu ceva timp, Mihaela Rădulescu dădea din casă și povestea cum a reușit Felix, bărbatul pe care îl catalogase drept un arogant, să o cucerească și cum este viața alături de el.

„Dupa ce l-am cunoscut, a fost si mai grav – am realizat ca traiesc si iubesc un om care nu intelege frica sau pericolul asa cum le definim noi, dar am vazut de la bun inceput si disciplina extraordinara in care face absolut tot. N-am cunoscut pe nimeni atat de minutios, atat de perfectionist, atat de organizat si de echilibrat. Apoi, ar mai fi cateva detalii cu care m-a cucerit, dar nu vrei sa le auzi”  spunea vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest