Mihaela Rădulescu, prima reacție după ce s-a spus că s-ar fi despărțit de Felix Baumgartner! Mai sunt împreună?

 

După ce toată lumea spunea că s-au despărțit, Mihaela Rădulescu a reacționat, în sfârșit. Diva i-a transmis un mesaj clar lui Felix, prin care a dezvăluit cum se înțeleg, de fapt!

Dacă în urmă cu puțin timp, lumea își punea un semn de întrebare cu privire la relația Mihaelei Rădulescu cu Felix și asta, din cauza faptului că cei doi nu au mai postat fotografii împreună pe instagram, de ceva timp, motiv pentru care toată lumea a crezut că s-a despărțit, iată că noi am aflat adevărul!

Recent, diva noastră a postat un filmuleț în care apare alături de celebrul parașutist, la un eveniment la care au luat parte, în urmă cu ceva timp. Mesajul “curând, iubitule! Curând.” a fost unul care ne-a dat de înțeles un lucru!

Mihaelei îi este tare dor de Felix, iar asta pentru că această pandemie i-a prins în locații diferite și nu s-au mai văzut de mult timp. Ba mai mult, și partenerul vedetei a postat o fotografie cu el, iar Mihaela s-a grabit să îi lase un comentariu și i-a spus că este comoara ei.

Acestea fiind spune, credem că toate acestea sunt destul de clare acum. Chiar dacă momentan fiecare este în țară, Mihaela și Felix se iubesc ca la început. Parașutistul se afla în Elveția de ceva timp, iar pe contul Divei de Monaco sunt mai multe postări cu mesaj motivaționale. Eh, noi abia așteptăm să îi vedem, din nou, împreună.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest