Mihaela Rădulescu răspunde DUR celor care o acuză că trăieşte pe banii fostului! Câştigă o grămadă din...

 

De câţiva ani buni, după divorţul de Elan Schwartzenberg, Mihaela Rădulescu a decis să părăsească România, şi-a luat fiul şi s-au stabilit la Monaco. Acolo duc o viaţă de lux, printre miliardarii lumii.

De-a lungul timpului, diva a fost acuzată că se lăfăie în banii fostului soţ şi că nu prea face nimic pentru a se întreţine cu propriile puteri. Sătulă de atâtea vorbe răutăcioase, Mihaela a izbucnit şi le-a dat peste nas cârcotaşilor.

"Săptămâna trecută am fost speaker la o conferinţă despre "Feminitate şi succes", un eveniment de clasă, cu lume deşteaptă şi fină. Mi-a făcut mare plăcere să le spun şi punctul meu de vedere şi să văd femei minunate, care fac balet între copii, soţ şi job, dorindu-şi cu ardoare să-şi păstreze echilibrul şi talentul la piruete sociale. (...)

Am adunat nişte sute de discursuri rostite în public, ca speaker motivaţional sau guest speaker. Iar când faci asta de ani de zile, de cel puţin două ori pe lună, se cheamă că ai trecut la profesionişti şi că ...nu vorbeşti la pereţi. 

Deci, adăugaţi şi aceste ipostaze profesionale la "statul meu degeaba", chiar lângă "pălăriile" de expert în organizare de campanii umanitare, consultant pentru organizaţii caritabile, blogger, scriitor, jurnalist. Port multe "pălării" profesionale, dar cu "şapca" de mamă îmi stă cel mai bine!", a scris Mihaela pe Facebook.

Sursa: spynews.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest