Mihaela Rădulescu și Felix s-au despărțit? Detaliile care ridică multe semne de întrebare!

 
+2 click pentru
galerie

Toată lumea se întreabă cu ce se întâmplă cu Mihaela Rădulescu și Felix. Mai precis, dacă cei doi mai formează sau nu un cuplu. Și asta pentru că există câteva indicii care ne pun pe gânduri. Și asta pentru că în timp au mai existat câteva neînțelegeri iar noi știm care este adevărul nespus despre începutul relației lor.

Oricine se uită la ei își imaginează că povestea lor de iubire este desprinsă din basme, iar lucrurile negative nu au fost prezente în relația lor. Ei bine, nu e deloc așa. În cinci ani de relație, Felix și Mihaela au avut și momente tensionate, în urma cărora, la un moment dat au fost pe punctul de a se despărți.

Unul dintre acesta este legat de faptul că la început Mihaela nu îi cunoștea lui Felix tabieturile de burlac și îi umbla prin lucruri, din dorința de a-i face o surpriză. Doar că Felix și-a cam ieșit din minți.

Neînțelegerea lor de atunci este deja istorie, iar relația lor a trecut multe teste de genul. Analizând prezentul observăm că perioada dificilă provocată de pandemie i-a prins separați sau au hotărât ei să fie separați, asta dacă ar fi să ne luăm după postările pe care le fac.

Felix este în Elveția de o bună bucată de timp și își ocupă timpul făcând curățenie, plimbându-se prin munți și pregătindu-și masa singur. Dar asta nu este tot! Am observat că s-a produs o “magie” iar pe contul lui de instagram, nu mai regăsim poze cu Mihaela și nici de cealaltă parte, lucrurile nu par să fie prea ok. Căci în ultima perioadă, bruneta a postat doar mesaje motivaționale și nicio poză recentă cu Felix.

Iar dacă ar fi sa comparăm timpul pe care și-l alocau îl ultimul timp, cu cel pe care și-l alocă acum, am putea observa o mare diferență. Și o mare diferența este și între Mihaela de acum și cea care era înainte să-l cunoască pe Felix.

“În sfârșit, iubesc mult mai liber, mult mai profund. Iubirea nu mai are același înțeles ca cea de la 20 de ani. Iubești ceva mai înțelept, dar asta nu înseamnă că nu sunt pătimașă. Nu mai am deloc pornirea de a căuta în telefonul cuiva. Nu sunt fanul relațiilor de la distanță, ci sunt modelul căruia i-ar plăcea să se plictisească zilnic cu cineva, să împart casa cu cineva, micul dejun.” spunea Mihaela Rădulescu, în urmă cu ceva timp.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest