Mihaela Tatu, viaţa de la agonie la extaz! Ce nu a spus niciodată despre divorţul de tatăl fiicei sale VIDEO

 

Mihaela Tatu este una dintre cele mai puternice femei din showbiz-ul autohton. Chiar dacă întotdeauna este cu zâmbetul pe buze și dă lecţii şi sfaturi pentru reprezentantele sexului frumos, vedeta a primit multe lovituri de la viaţă.

Divorţul de tatăl fiicei sale a fost o experienţă extrem de neplăcută prin care a trecut. După 19 ani de relaţie, cei doi s-au decis să o ia pe drumuri separate, iar dacă alte femei cad în depresie după o astfel de despărţire, fosta prezentatoare a primit cu optimism viitorul şi a devenit un exemplu demn de urmat.

„Nu mi-aş dori să am un partener de viaţă care să nu mă respecte. Şi după vreo câţiva ani de convieţuire, să divorţez pentru că nu se comportă frumos cu mine. (...) Mama mea a fost mai mare decât tatăl meu cu 5 ani, într-o vreme în care așa ceva nu exista. Tatăl Ioanei, fostul meu soţ a fost mai mare decât mine cu 6 ani. Soțul surorii mele a fost mai mic decât ea cu 7 ani, dar au avut nişte căşnicii fericite. Asta îşi doresc bărbaţii. Sunt unii care dacă arată bine îşi doresc flori la butoniere, cu care să se mândrească în faţa celorlalţi. Nu contează că ele ajung la un grad de maturitate la 35 de ani. După căsnicia mea, după ce am divorţat, am avut o relație foarte lunga cu un bărbat mai mic decât mine cu opt ani, dar nu am simţit niciodată această diferenţă. Depinde ce alegi şi depinde ce manifeşti. Şi depinde ce proiectezi.” a spus Mihaela Tatu pentru Informaţia TV.

Mihaela Tatu, totul despre cea mai arzătoare dorinţă

Mihaela Tatu are planuri măreţe pentru acest an şi îşi doreşte să îşi îndeplinească toate visurile! Vedeta a conştientizat faptul că important în viaţă este să te bucuri de moment, aşa că are de gând să îşi ducă la bun sfârşit toate planurile pe care şi le-a propus, cu zâmbetul pe buze.

Mihaela Tatu vrea să înveţe să cânte la pian. Aceasta este de părere că omul cât trăieşte, învaţă, aşa că pentru ea acest aspect reprezintă evoluţie, drag şi stare de bine.

"Mi-aş dori anul acesta să învăţ să cânt la pian. E o nebunie de a mea. Fac ceva pentru sufletul meu. Asta înseamnă evoluţie, drag, starea de bine. Mi-e ciudă că acest curent de dezvoltare personală transformă lucrurile cu adevărat speciale în clişee (...) Important este cum te raportezi tu, ca fiinţă, la situaţiile pe care le întâlneşti în viaţă. Trebuie să ai capacitatea să înţelegi omul în zona lui. Să ştii că are şi el frustrările şi angoasele lui. Atunci îl cuprinzi în inima ta. Asta trăiesc eu de ceva vreme.", a declarat Mihaela Tatu la o emisiune tv.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest