Mihai Albu a mers cu Poliția, acasă, la fosta soție, ca să își poată vedea fetița: „Nu mi-aș fi dorit să ajung în situația asta”

 

Războiul dintre Mihai Albu și fosta soție pare că nu se mai termină! După ce Iulia Albu i-a interzis creatorului să își vadă fetița, timp de două luni, invocând ca motiv teama de a nu o infecta cu noul coronavirus pe cea mică, Mihai Albu s-a lovit, din nou, de o situație limită. De data aceasta, designer-ul de pantofi a apelat la ajutorul Poliției și are de gând să meargă până în pânzele albe ca să se bucure de drepturile părintești.

Mihai Albu a postat un mesaj șocant pe contul său de socializare. Designer-ul susține că a fost nevoit să meargă cu oamenii legii la fosta soție, pentru a o putea vedea pe micuța Mikaela.

„Pentru corecta informare și din cauza faptului că la descinderea cu Poliția au fost mulți martori și mai mult ca sigur vor apărea reacții, am ales să fac urmatoarele precizări." a fost modul în care  și-a început mesajul Mihai Albu.

Mihai Albu a completat menționând că niciodată nu a urmărit să apeleze la ajutorul legii ca să își vadă fetița, însă atitudinea fostei soții nu i-a dat de ales. Astfel că : „sunt obligat să recurg la organele penale competente prin formularea unei plângeri penale împotriva mamei fiicei mele pentru nerespectarea repetată a Hotărârii Judecătorești privind programul meu de vizită cu Mikaela. Avocata mea are in lucru această plângere penală și sper ca măcar în ultimul ceas mama Mikaelei să realizeze că prima persoană care are de suferit prin această atitudine este chiar fiica noastră. O Hotărâre Judecatorească trebuie respectată și nu in ultimul rând, interesul superior al minorului”, a mai scris Mihai Albu pe contul de socializare.

Cum se apără Iulia Albu

Nu puține au fost dățile în care Iulia Albu a ieșit la atac și a spus că nu s-a pus problema niciodată să îi interzică lui Mihai Albu să își viziteze copila, ci dimpotrivă. Stilista l-a făcut „ipocrit” și a sustinut că s-a rugat deseori de el să o viziteze pe Mikaela.

Mai mult decât atât, legat de episodul în care Mihai Albu a venit cu Poliția la ușă, Iulia Albu a mărturisit că nu era acasă la momentul respectiv.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest