Mihai Albu, dat în judecată, din nou, de fosta soție! Cum s-a apărat și de ce anume se teme: „Sunt pregătit să răspund”/ VIDEO

 

Mihai Albu a fost dat în judecată, din nou, de fosta soție! În cadrul unui interviu telefonic pentru Antena Stars, celebrul designer de pantofi a vorbit despre acuzațiile grave care i se aduc și de la ce a pornit totul.

Scandalul dintre Mihai Albu și fosta soție pare că nu mai ia sfârșit! Pe numele designer-ului de pantofi a fost cerut încă un ordin de protecție din partea Iuliei Albu, asta după ce cea dintâi fusese anulată de instanța care a considerat plângerea nefondată.

„A fost o plângere chiar în Ajunul Crăciunului, în care cerea un ordin de protecție împotriva mea pentru ea și pentru fetița mea, cum că eu aș fi un tip violent și că într-o emisiune am avut o replică prin care ea s-a simțit lezată și amenințată. Prima instanță a hotărât că este nefondată plângerea, dar ea a făcut apel și apelul s-a judecat astăzi, chiar de ziua mea. Eu sunt foarte încrezător.”, a spus Mihai Albu pentru Antena Stars.

Mai mult de atât, Mihai Albu a ținut să precizeze că încercările fostei soții de a-l ține departe de fiica lui vor fi în van, fiind sigur că tot adevărul va ieși la iveală, în cele din urmă, în ciuda tuturor tertipurilor pe care folosește.

„Nu am nicio teamă. Este răzbunare, că încearcă să mă țină cât mai departe de copil. Tot anul trecut, asta s-a întâmplat. La un moment dat trei luni nu mi-am mai văzut copilul. Nu se vor opri niciodată astea din partea fostei soții. Eu sunt pregătit să răspund în fața legii dacă e cazul pentru orice acuzație.”, a mai spus Mihai Albu pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest