Mihai Albu, distrus de dor! Nu și-a mai văzut fiica de două luni, din cauza fostei soții: „Trebuie să îmi fac programare”/ VIDEO

 

Mihai Albu a ajuns în pragul disperării, după nu și-a mai văzut fiica de 62 de zile, din cauza fostei soții, de teama coronavirusului. Iar pentru că toate încercările de a o îndupleca pe Iulia Albu au eșuat, designerul a făcut un apel disperat!

Noul conflict dintre Mihai Albu și fosta parteneră a luat naștere la începutul pandemiei de coronavius în România, când Iulia Albu și-a anunțat fostul soț că nu îi mai permite să își petreacă timpul cu fetița lor în weekend-uri, de teama de a o nu contamina cu virusul COVID-19. Stilista a argumentat decizia sa prin faptul că vizitele dese la atelierul său, fostul soț ar putea-o pune în pericol pe Mika, fiica lor.

„M-am dus la servicium dar cu protecție, cu mască, cu mănuși. Nu au venit clienți la mine la atelier. Absolut nimeni nu a intrat. Lucrătorii au secția lor cu toate măsurile impuse. Iar eu am fost doar să mai fac plăți, să mai desenez, să mai lucrez din biroul meu.” a mărturisit designer-ul

În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, Mihai Albu a dezvăluit că după ce că era mistuit de dorul fiicei sale, în timpul unei conversații telefonice, Mika i-a spus că nu își dorește să se întâlnească, de teamă de a nu o îmbolnăvi. 

„Deci motivul că eu aș fi infectat cade din star. I-a spus copilului, iar copilul crede lucrul ăsta și mi-a spus că mai bine, tati, să nu vii să mă iei pentru că ești bolnav. Am reușit să vorbesc de câteva ori la telefon, dar este destul de recalcitrantă (fosta soție), în momentul în care vreau să vorbesc cu copilul și trebuie să îmi fac un fel de programare. Adică o sun pe mamă și îmi spune că mă va suna ea în următoarele zile. Mi s-a restricționat accesul la telefonul copilului, nu pot vorbi, nu pot suna pentru că am numărul blocat pe telefonul ei. În 62 de zile, am vorbit de patru ori.” a mai spus Mihai Albu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest