Mihai Albu, întâlnire emoționantă cu fiica sa, după două luni în care fosta soție i-a interzis să o vadă! „Va avea reacții de discreditare”

 

După două luni în care a încercat prin toate metodele să o convingă pe fosta soție să îl lase să își vadă fiica, Mihai Albu a reușit să o înduplece, într-un final. Din spusele creatorului, Iulia Albu nu a permis întâlnirea celor doi din teama de a nu o infecta cu coronavirus pe cea mică, dat fiind că designer-ul și-a continuat munca la atelier cu câțiva angajați.

Mihai Albu a scris un mesaj pe contul său de socializare unde și-a exprimat fericirea și împlinirea că după 63 de zile a reușit sa o strângă în brațe pe fiica sa, Mika. Și chiar dacă au petrecut împreună doar o oră și jumătate în fața blocului, creatorul a mărturisit că a fost suficient ca să i se reaprindă speranța că de acum încolo, se va putea bucura de programul de vizită stabilit de Instanță.

Mai mult de atât, printre cuvintele frumoase și înduioșătoare, Mihai Albu a aruncat și câteva săgeți spre fosta soție, fiind de părere că intervenția sa publică a „sensibilizat-o” pe Iulia Albu, astfel reușind după două luni să își revadă fiica. Totodată, creatorul a ținut să precizeze că după ce a atras atenția presei vizavi de situația în care s-a aflat, va urma: „un val de discreditare a mea în media (cum ca am vrut publicitate, că e pensia alimentară mică, că am prea mulți angajați și nu i-am dat afară, că de fapt mi-ar fi permis să stau cu fata in fața blocului oricând aș fi vrut etc)."

Tot în mesajul publicat, Mihai Albu și-a rugat fosta parteneră să îl scoată de la contactele blocate din telefonul fiicei sale, ca să poată vorbi cu ea ori de câte ori vrea și ea să îl sune de fiecare dată când simte nevoia.

Dar cireșica de pe tort abia acum vine! În aceeași zi, Mihai Albu a postat și o fotografie cu fiica sa, preluată de pe contul Iuliei Albu, în care a remarcat că trăsăturile frumoase sunt moștenire de la mama ei, dar caracterul, cu siguranță, este de la el.  ️MIKA️fotografie postată de mama ei, frumoasă ca ea, dar are ceva și din mine, probabil caracterul”. a scris Mihai Albu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest