Mihai Albu, la limita falimentului! Își vinde creațiile pe sume modice: „Este o perioadă dificilă”/ VIDEO

 

Mihai Albu trece printr-o perioadă extrem de dificilă din punct de vedere financiar, din cauza pandemiei de coronavirus care i-a afectat drastic vânzările. Designer-ul de pantofi a început să își vândă creațiile unicat pe sume modice!

Contactat de reporterii Antena Stars, Mihai Albu a dezvăluit că pandemia de coronavirus a făcut o gaură imensă în bugetul firmei sale, dar chiar și așa, nu se înduplecă să își dea angajații afară și să îi lase fără locuri de muncă.

"Este o perioadă dificilă. Chiriile, taxele nu au scăzut, iar salariile nu se pot micșora. Am încercat să nu dau niciun om afară. Am aplicat toate metodele pe care le știam de vânzare. Vând online. Ce s-a întâmplat cu starea de urgență și de alertă au făcut ca vânzările să scadă drastic și cred că nimeni nu își poate permite 4, 5, 6 luni la rând. În mai vânzările și-au mai revenit, iar în iunie au fost ok.”  spus Mihai Albu pentru Antena Stars.

Astfel că a găsit o soluție! Mihai Albu vinde pantofii unicat pe care i-a creat special pentru ședințele foto și pentru prezentările de modă la prețuri modice, pe internet! Designer-ul de pantofi a mărturisit că este mândru de ideea pe care a avut-o pentru că scoate bani frumușei din vânzarea online.

„Am constat că am prin atelier tot felul de creații unice pe care le-am făcut pentru a face probe, ședințe foto, podium, prezentări. Mi-a venit idea de a le vinde la un preț mult mai mic, preturi de criză, metodă prin care sper să mai repar gaura din lunile precedente. Mi-am făcut socoteala. Sunt vreo 150 de modele, iar vânzându-le la un preț mediu de 400 de lei, e o cifră destul de importantă.” a mai spus designer-ul de pantofi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest