Mihai Albu tună și fulgeră după ce fosta soție a mințit-o pe fiica sa că este bolnav: „I-a spus că vine la mine, moare”

 

Mihai Albu a reușit sa își revadă fetiță abia după două luni, din cauza fostei soții care i-a interzis să o întâlnească, de teamă să nu o infecteze cu coronavirus. Celebrul creator de încălțăminte a dezvăluit, în cadrul emisiunii „Showbiz Report” că a fost șocat când a aflat că mama micuței i-a spus că își va pune viața în pericol, dacă se vor vedea.

Scandalul dintre Iulia și Mihai Albu a început în momentul în care creatorul a apelat la toate publicațiile pentru a-și spune oful, vizavi de faptul că fosta soție nu îi dă voie să își viziteze fiica.

Înduplecată de gestul acestuia de a contacta toată presa, Iulia Albu i-a permis fostului soț să își revadă fiica, după două luni de separare, dar chiar și așa, celebrul creator a mărturisit că este extrem de supărat pe acțiunile mamei fetiței lor.

„Sunt un părinte care nu și-a văzut copilul timp de două luni. Nu mi s-a întâmplat vreodată în viața mea să nu îmi văd copilul două luni. Cel mai rău îmi pare și sunt foarte supărat pe lucrul acesta. Fosta soție, mama fetei, ar fi trebuit să îi explice copilului că nu este nicio problemă dacă vine la mine. În niciun caz să îi spună că eu sunt bolnav, că dacă vine la mine moare.

Eu am tot încercat să îi explic fostei soții că mi-am luat toate măsurile, că nu e niciun pericol. Eu știu atât. Dacă îmi respect toate punctele din hotărârea judecătorească, toate reproșurile sunt pe lângă subiect.” a spus Mihai Albu, în cadrul emisiunii „Showbiz Report”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest