Mihai Bendeac a făcut testul de imunitate, dupa ce a anunțat că a fost infectat cu noul coronavirus! Care a fost rezultatul/ VIDEO

 

După ce a mărturisit că a fost contaminat cu noul coronavirus, numele lui Mihai Bendeac a pedominat în știrile din România. Mai mult de atât, actorul a fost asaltat cu telefoane din partea tuturor cunoscuților, pentru a afla dacă afirmația lui a fost una reală sau doar de dragul reality-show-ului în care a făcut dezvăluirea. Astfel că vedeta a făcut un test de imunitate pentru a afla dacă simptomele pe care le-a prezentat au fost de COVID-19.

Mihai Bendeac a publicat un vlog pe canalul său de YouTube în care a povestit cu lux de amănunte, cum a contactat virusul, cât și care au fost toate simptomele pe care le-a trăit. Actorul a ținut să precizeze că motivul pentru care el și familia lui nu și-au dorit să se testeze atunci când a prezentat simptomele specifice a fost bazat pe gândirea că existau oameni cu probleme mai grave, care aveau nevoie de un loc în spital.

„Nu m-am testat atunci. Noi ne-am autoizolat, am făcut ceea ce știam că e ok să facem în cazul în care suspectezi că ai treaba asta. De ce nu ne-am dus la spital? Pentru că spitalele erau supraaglomerate. Ne era destul de clar că dacă la biserica respectivă au fost toți testați pozitiv... Ne autoizolăm și n-am vrut să apelăm la testare pentru că erau alți oameni cu probleme mai grave. Am vorbit despre treaba asta pentru că... Sunt foarte mulți cei care au avut, poate au și în momentul ăsta și unii sunt priviți ca niște ciumați. Până la urmă e o gripă... Simptomele puternice au durat 24 de ore și ușor ușor au început să scadă”, a explicat Mihai Bendeac. 

În cadrul vlog-ului său, Mihai Bendea a făcut și testul de imunitate care i-a arătat că „există anticorpi!”, rezultatul fiind o confirmare a faptului că a avut coronavirus.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest