Mihai Bendeac, adeptul unei noi religii, după ce a renunțat la ortodoxism: „Mi-a schimbat viața”

 

Nu puține au fost episoadele în care Mihai Bendeac a reușit să stârnească controverse pe teme religioase, după ce și-a exprimat părerile dure vizavi de credința creștin-ortodoxă. Tocmai de aceea, vestea că actorul a renunțat la creștinism, în urmă cu aproape 20 de ani, nu a fost deloc un anunț șocant, ci unul destul de previzibil. Dar chiar și așa, ideologia pe care a îmbrățișat-o vedeta, nu este cunoscută de foarte multe persoane.

Depresia cu care se confruntă l-a împins pe Mihai Bedeac la multe întrebări și căutări. Și chiar dacă a ajuns la concluzia că Divinitatea există, nu va putea accepta niciodată conceptul de „religie”.

În urmă cu ceva timp, juratul iUmor dezvăluia că motivul pentru care a renunțat la ortodoxism a fost din cauza modului în care Dumnezeu este ilustrat în Biblie. Astfel că, actorul a devenit adeptul scientologiei, fiind extrem de populară în rândul vedetelor de la Hollywood. Ideologia se bazează pe cercetarea științifică, luând ființă în calitate de sistem de terapie mentală.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest