Mihai Bendeac, dezvăluiri șocante! „Când a aflat că este bolnav, m-a rugat să îl eutanasiez”

 

Chiar dacă, de cele mai multe ori, îl vedem cu zâmbetul pe buze, Mihai Bendeac a trecut prin multe cumpene și drame de-a lungul vieții sale. Una dintre cele mai cutremurătoare experiențe l-a avut ca protagonist pe Dani Mihăescu, un bun prieten al lui Toma Caragiu, dar și o persoană de suflet pentru juratul iUmor.

Dan Mihăescu a fost unul dintre cei mai importanți regizori din România. A orchestrat celebrele „Revelioane TVR” ani la rând, până o boală cruntă l-a răpus. Scenaristul și umoristul s-a confruntat cu cancerul, iar din cauza durerii, i-a cerut lui Mihai Bendeac să îl eutanasieze.

În cadrul unei conversații avute cu Micutzu’, Mihai Bendeam a povestit cum pierderea lui Mihăescu l-a marcat profund și i-a lăsat adânci urme de regret în suflet. Actorul a dezvăluit cum Mihăescu ajunsese în stadiu terminal, fiind internat într-un centru destinat tratării bolnavilor de cancer în situația lui.

Mai mult de atât, actorul în acompania ori de câte ori avea ocazia și, stătea la o masă unde scria, în timp ce regizorul dormea. Însă cea mai tulburătoare dezvăluire a venit atunci când a povestit despre subiectul eutanasierii.

„Când a aflat că este bolnav, m-a rugat… să îl eutanasiez. Eu”, a povestit Mihai Bendeac.

„Dacă ești bolnav în fază terminală nu-ți mai face nimeni autopsie. I-am zis da. Lucram la scheciurile alea, dar aveam, în permanență somnifere de-astea de care iau eu și o seringă. M-am gândit că, atunci când o să-mi ceară, o să pisez 10 somnifere de-astea și că o să le amestec cu apă, le pun în seringă și îi dau”, a mai spus Mihai Bendeac.

Mihai Bendeac a completat că regretă că nu a săvârșit dorința lui Mihăescu, dat fiind că nu ar fi aflat nimeni, iar autoritățile nu ar fi putut să îl condamne în niciun fel.

 „Și nu eram condamnat dacă îl eutanasiam, pentru că nu ar fi aflat nimeni. Niciodată. Și este cel mai mare regret al vieții mele că nu am făcut asta. Pentru că tot ceea ce am văzut apoi este ceva ce nu trebuie să se întâmple niciunei ființe umane”, a mai explicat juratul „iUmor”. 

Actorul a încheiat, cu regret: „Omul acela și-a dorit ceva, să nu sufere, să aibă o moarte demnă. Nu a fost posibil. A murit înainte de ziua mea… Mă raportez la Dan Mihăescu ca la cineva din familie…”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest