Mihai Bendeac e în doliu! Bunicul artistului a murit!

 

Clipe grele pentru Mihai Bendeac, după ce bunicul acestuia a murit! Gheorghe Petrişor a trecut în nefiinţa, în cursul zilei de vineri, 13 martie! Tragicul anunţ a fost făcut de mama actorului, printr-un mesaj extrem de trist pe contul său de socializare, însoţit de un clip cu tatăl său.

„M-am gandit sa pun o poza dar era prea banal,nu il reprezenta pe el.Cand o sa vedeti cerul senin si o sa vedeti o stea foarte stralucitoare sa stiti ca este el.Te iubesc tata,Dumnezeu sa te odihneasca in pace si lumina.” a scris Emilia Bendeac pe facebook.

După ce o bună bucată de timp s-a confruntat cu mari probleme de sănătate, bunicul lui Mihai Bendeac a pierdut lupta cu viaţa. Gheorghe Petrişor a fost una dintre cele mai importante persoane din viaţa actorului, după cum a dezvăluit chiar acesta, în urmă cu ceva timp, atunci când bunicul său i-a adus un tort în cadrul emisiunii „iUmor” pentru celebrarea a 15 ani de actorie.

"Am o relație foarte specială cu bunicul. Pentru mine, familia înseamnă mult. Sunt în stare de șoc. Eu când văd într-un film ceva despre bunici... devin cârpă. Mă tăvălesc și plâng pentru că mă gândesc la bunicul meu. Azi am intrat într-o stare de șoc", a zis Mihai Bendeac.

Vindea antichităţi în plină stradă

În urmă cu câţiva ani, bunicul lui Mihai Bendeac a ţinut primele pagini ale ziarelor ocupate, după ce a fost surprins în timp ce vindea antichităţi în plină stradă. Fără să stea pe gânduri, Gheorghiţă Petrişor, prin intemediul platformei online a nepotului, a ţinut să lămurească faptul că activitatea este pur şi simplu un hobby şi nu o face pentru bani.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest