Mihai Bendeac, respins de oamenii din jur, după ce a dezvăluit că a avut COVID-19: „Cum se uită babele la mort”

 

Chiar dacă este un personaj destul de atipic în showbiz-ul autohton și reușește să uluiască, de fiecare dată, prin povestirea experiențelor pe care le trăiește, Mihai Bendeac reușit să șocheze întreaga țară, după ce a dezvăluit că a fost infectat cu noul coronavirus.

Pentru că afirmația sa a fost pusă la îndoială, juratul de la iUmor si-a făcut testul de depistare a anticorpilor, iar rezultatul a fost pozitiv.Si chiar dacă au trecut două luni de când a avut simptomele, Mihai Bendeac a fost lovit de un val de stigmatizare, în momentul în care a ieșit să se plimbe pe stradă.

Actorul a dezvăluit că după ce a confirmat faptul că a avut coronavirus, oamenii cu care se interesectează pe stradă, au început să se ferească de el, fără să aibă un motiv real de îngrijorare. Astfel că Bendeac i-a încadrat în trei categorii:

„Prima categorie de oameni cu care mă salut, a doua categorie de oameni care nu au înțeles că am avut COVID acum două luni, acum am și anticorpi, sunt și imun, și mi-am făcut și testul, adică sunt și negativ, adică sunt în cea mai bună poziție, și se uită la mine cum se uită babele la mort, genul ăla de curiozitate morbidă. Mai sunt și alții care se uită cu spaimă. Sunt cea mai sigură persoană pe care o cunoașteți. Cum am ajuns în această poziție?”, a spus Bendeac pe Instagram.

Mihai Bendeac a dezvăluit că mai există un tipar al oamenilor care vor să îl îmbrățișeze, fiind ferm convinși că nu au motive pentru care să le fie teamă. Dar chiar și așa, actorul a mărturisit că nu este deloc de acord cu acest tip de comportament, din simplul fapt, că pot oferi un exemplu negativ, în această perioadă, în care distanțarea socială trebuie să fie respectată de toată lumea, fiind o măsură de siguranță impusă în contextul pandemiei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest