Mihai Chițu nu are nici cel mai mic secret față de iubita lui: „Dacă te ascunzi construiești pe o bază de nisip”

 

Artistul nu ascunde absolut nimic față de iubita lui, considerând că acest aspect conduce la o relație pe temelii solide.

 

Mihai Chițu a dezvăluit în exclusivitate la Antena Stars care este secretul relației cu Andra, actuala iubită. Iar acesta constă tocmai în faptul că nu are nici cel mai mic secret față de partenera lui. Cântărețul nu-i ascunde nimic iubitei, și iată că în aceste circumstanțe relația dintre cei doi este funcțională de mai bine de 8 ani, după ce, între timp, bărbatul a decis să divorțeze de Ioana, mama Rianei, fetița lui.

 

„Nu am ascuns niciodată și nici nu o să mă ascund. Dacă nu împart cu ea lucrurile astea, cu cine le-aș împărți. E și normal. Ea mi le spune, eu i le spun și le rezolvăm cumva împreună. Doar așa, adică în momentul în care te ascunzi construiești pe o bază de nisip, se va dărâma la un moment dat ”, a mărturisit Mihai Chițu, pentru Antena Stars.

 

Fostul câștigător de la Vocea României este împreună cu Andra din 2014, anul în care a divorțat de Ioana, fosta soție și mama Rianei, fetița lui. Artistul a recunoscut, în urmă cu ceva timp, în exclusivitate pentru Antena Stars, că Andra, acutala iubită, l-a schimbat foarte mult de când sunt împreună. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest