Mihai de la 3 Sud-Est, infectat cu COVID-19! Este în stare gravă la Terapie Intensivă!

 

Mihai Budeanu, unul dintre membrii trupei Trei Sud-Est, a fost internat de urgență, la Spitalul Municipal Medgidia, din cauza infectării cu noul coronavirus. Artistul, în vârstă de 44, de ani are nevoie de plasmă!

Mihai de la 3 Sud-Est a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus și a fost internat la Spitalul Municipal Mangalia, însă din cauza complicațiilor a fost transferat la Spitalul Municipal Medgidia.

Potrivit unui cadru medical din unitatea spitalicească de la Medgidia, starea de sănătate a artistului nu este deloc bună și are nevoie urgent de plasmă.

“Starea lui de sănătate nu este foarte bună. Era internat la noi în spital, pe Secţia de Terapie Intensivă. Necesita plasmă, însă unitatea noastră nu oferă, deocamdată, astfel de tratament. A fost transferat la Medgidia”, a declarat, pentru Focus Press, un medic din cadrul unităţii spitaliceşti de la Mangalia.

Se pare că numărul de kilograme al artistului îi dăunează stării de sănătate și îi îngreunează  respirația.

Artistul nu este intubat!

Potrivit surselor Observatornews.ro, Mihai Budeanu, unul dintre membrii trupei Trei Sud-Est, nu este intubat pentru moment la secția de ATI, însă are dificultăți de respirație. Deocamdată, cântărețul se află sub stricta supraveghere a cadrelor medicale de la Spitalul Medgidia.

Pentru a aflat mai multe detalii despre starea de sănătate a artistului, rămâneți pe www.antenastars.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest