Mihai Mărgineanu, aliatul lui Dan Bittman, după declarațiile controversate despre coronavirus: „Foarte mulți proști”

 

Mihai Mărgineanu a sărit în apărarea lui Dan Bittman, după ce colegul său de breaslă a făcut o serie de declarații controversate despre restricțiile in contextul pandemiei de coronavirus!

Recent, Dan Bittman a contestat vehement restricțiile și s-a declarat convins că situația pandemiei de coronavirus nu este deloc așa cum o prezintă autoritățile. Declarațiile lui au subiect de discuție atât pentru oamenii de rând, cât și pentru colegii săi din televiziune, printre ei numărându-se și Dan Negru.

Acum, în apărarea lui, a sărit Mihai Mărgineanu care l-a catalogat pe Dan Bittman drept un om deștept, care a demonstrat de-a lungul anilor că este un artist ale cărui păreri trebuie luate în seamă. Iar pe cei care au criticat protestul lui anti-mască și anti-măsuri de siguranță luate de autorități i-a etichetat drept „proști”.

"Sunt foarte mulţi prosti şi prea putini deştepţi în această lume normală. (...) Dan Bittman este un om liber şi, vreţi nu vreţi, unul dintre marii artişti în viaţă ai poporului român, popor din care fac parte multe oi senile. Este un om deştept, educat, a demonstrat tot ce era de demonstrat pe lumea asta. (...) Atunci când un om ca Dan Bitman are ceva de spus, orice deştept din România sau de aiurea, ar trebui să asculte, că poate învaţă ceva. În general, oile nu ascultă. Ele doar înjură şi se enervează în faţa televizorului!", a fost o parte din mesajul scris de Mihai Mărgineanu pe pagina sa de Facebook.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest