Mihai Mitoșeru a recunoscut că a jucat la două capete cu Noemi și cu ultima cucerire: „Așa a fost situația”

 

După ce s-a vehiculat că s-a împăcat cu Noemi, Mihai Mitoșeru a făcut o serie de dezvăluiri inedite din viața sa amoroasă. Actorul a recunoscut că a jucat la două capete în timp ce se afla într-o relație cu ultima cucerire.

Mihai Mitoșeru a vorbit deschis in cadrul unei emisiuni TV despre cum s-a desfășurat viața sa amoroasă în ultimele luni. După ce a divorțat de Noemi, actorul a stat timp de un an singur și nu a dorit să își refacă viața, până într-o zi când a început să vorbească cu o domnișoară. La auzirea veștii, ghiciți cine a intervenit! Noemi, desigur!

”Un an de zile am fost singur, am divortat fără motiv, ne plafonasem. Eu am crezut că dacă divorțăm, ea se trezește, nu s-a trezit. Dar după 6 luni mi-am dat seama că am greșit, dar ea nu și-a mai revenit. Murise tatăl și bunica ei, noi nu ne mai căsătorisem, plus job-ul care o stresa foarte mult. Astfel că un an de zile noi nu am mai vorbit. Și după un an de zile am ieșit și eu cu o fată, am ieșit vreo 3 luni de zile și ea a aflat că noi suntem într-un club și ea a venit acolo. Mi s-a părut foarte tare, dar nu am știut ce să fac. Așa că am scos-o afară să vorbim. Și ea mi-a zis că m-a lăsat un an de zile să sufăr ca să mă trezesc la realitate.După asta a plecat acasă și noi am început să vorbim iar”, a spus Mihai Mitoșeru în cadrul unei emisiuni TV.

După ce i-au decedat tatăl și bunica, Mihai Mitoșeru i-a fost alături lui Noemi, lucru care a deranjat-o pe domnișoara cu care era deja de mai bine de trei luni. Deși a încercat să îi explice situația, femeia a renunțat la relație și l-a lăsat pe actor să își continue povestea de dragoste cu fosta soție.

Mihai Mitoșeru a mărturisit că o scurtă perioadă de timp simte că a jucat la două capete, fiind încă nehotărât în ceea ce o privește pe Noemi. La ora actuală, actorul este singur și fără obligații, însă nu se mai grăbește să intre în vreo relație.

”Eu nu sunt golan, am jucat la două capete pentru că așa a fost situația. Am fost într-o situație urâtă, așa că am încheiat-o cu amândouă, nu din vina mea. Acum sunt singur, dar am ieșit cu o fată de două ori. Nu știu ce va fi, nu-mi propun nimic, dar vreau o relație cu o fată ok”, a încheiat Mihai Mitoșeru.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest