Mihai Mitoșeru are o nouă iubită. ”Suntem la început”

 

Mihai Mitoșeru a divorțat de Noemi, în urmă cu doi ani. Prezentatorul tv a ajuns să regrete decizia de atunci și spune că îi pare rău că nu a luptat pentru a-și salva căsnicia. Deși mulți se așteptau ca cei doi să renunțe la divorț și să-și mai dea o nouă șansă, se pare că, într-un final, au decis să rămână prieteni și să meargă pe drumuri separate. În cadrul unui interviu, Mihai Mitoșeru a mărturisit că iubește din nou, însă relația se află la început.

Prezentatorul TV nu a dat mai multe detalii despre noua femeie din viața lui, însă a precizat că momentan lucrurile merg foarte bine între ei.

”Am cunoscut o fată și care e chiar ok! Dar suntem la început, ne vedem! Eu încă sunt fricos pentru că mă gândesc, nu se poate, prea e ok! Trebuie să aibă ea o problemă!”, a spus Mihai Mitoșeru pentru Click.ro.

Mihai Mitoșeru nu exclude o nouă căsătorie. Cu toate astea, prezentatorul a recunoscut că pentru el o relație sănătoasă poate să funcționeze și fără actul de căsătorie.

”Da! Dar nu am de-astea! Eu am terminat divorțul pupându-mă cu soția mea și plângând amândoi, nu... Dar nici nu pot să spun că aș putea să am o relație doar ca să am și cu oricine doar ca să am o relație. Asta nu!”, a mai zis Mihai Mitoșeru.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest