Mihai Mitoşeru, dezvăluiri senzaţionale! Ce planuri are de Crăciun: „O să hotărăsc împreună cu iubita mea”

 

Chiar dacă au trecut numai câteva săptămâni de când a depus actele de divorţ alături de Noemi, iată că Mihai Mitoşeru are planuri mari de Crăciun. Şi nu alături de cea care i-a fost parteneră de viaţă mai bine de un deceniu, ci cu altcineva.

Despărţirea dintre Mihai Mitoşeru şi Noemi a picat ca un trăsnet în showbiz-ul românesc. Nimeni nu se aştepta ca cei doi să meargă pe drumuri separate, mai ales că ori de câte ori aveau ocazia, se afişau drept un cuplu fericit şi împlinit.

Cătălin Mitoşeru a reuşit să stârnească un val de reacţii după ce a fost întrebat ce planuri are de Crăciun. Bărbatul a răspuns că urmează să vadă alături de iubita lui. Dar staţi! Nu vă impacientaţi! Cătălin încă nu are nicio altă parteneră de viaţa, dar după răspunsul lui, putem trage concluzia că este deschis la o nouă relaţie.

"M-a sunat o ziaristă azi:

-Tu unde faci Crăciunul?

-Nu știu, o să hotărăsc împreună cu iubita mea!

-Ți-ai făcut iubită?

-Nu, dar mai e până la Crăciun!!!", a scris Mihai Mitoșeru.

Mihai Mitoşeru şi Noemi au decis sa o ia pe drumuri separate, după o relaţie de 13 ani. Chiar dacă nu mai sunt soţ şi soţie, cei doi au rămas prieteni, de dragul tuturor amintirilor frumoase pe care le au împreună. Astfel încât, atunci când au fost la notariat pentru a depune actele, au făcut şi o fotografie împreună pe care au postat-o în social media.

"Doi oameni normali pot divorța și frumos, elegant, de bun simţ! Am semnat actele! Sper să fim Fericiți amândoi.. separat! 🙏". a spus Mihai Mitoşeru şi Noemi


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest