Mihai Mitoșeru, în pericol de moarte, în aceeași zi, la 20 de ani de la accidentul care i-a fost fatal logodnicei lui!

 

Coincidență cutremurătoare în viața lui Mihai Mitoșeru! Actorul a fost în pericol de moarte, în aceeași zi, după 20 de ani de la accidentul care i-a fost fatal logodnicei lui! 2 iulie 2000 este ziua care i-a schimbat total destinul, ziua în care el și femeia cu care urma să se căsătorească au suferit un teribil accident rutier.

Mașina în care se aflau s-a rostogolit de 6 ori, iar aceștia au fost aruncați pe șosea. Din păcate, ambulanța care a preluat-o pe Cristina a ajuns prea târziu la spital, iar logodnica lui Mihai nu a mai putut fi salvată. De atunci viața lui Mitoșeru s-a schimbat complet!

„Eram cu fata pe care o iubeam de atâta timp. Ne-am cunoscut în clasa a 9a. a fost prima fată pe care am pupat-o, cu care am trăit. Și dintr-o dată am terminat facultatea, totul era stabilit, trebuia să ne căsătorim. Și a zis Dumnezeu că ne simțim prea bine. Și s-a terminat, când practic Dumnezeu mi-a luat tot." spunea Mihai Mitoșeru.

Chiar dacă a scăpat cu viață, Mihai a fost grav accidentat și transportat de urgență la spital cu multiple răni la cap, picioare și la coloana vertebrală. După ce și-a recuperat cunoștința, primul lucru pe care l-a facut Mitoșeru a fost să întrebe de Cristina, însă nimeni nu a avut curajul să îi spună tragicul adevăr.

Mihai a primit cea mai cumplită lovitură de la viață, atunci când a aflat că nu își va mai vedea iubita niciodată. Mai mult decât atât, părinții logodnicei sale i-au adus acuzații grave, prin care îl învinuiam de moartea celei cu care urma să își petreacă tot restul vieții.

Mihai a ajuns în cârje la înmormântarea iubitei sale. S-a prăbușit în genunchi de tristețe și mai mult de atât, suferinta a fost atât de mare, încât ideea sinuciderii părea singura lui scăpare.

Lui Mihai îi era imposibil să îsi revină din depresie, iar apropiații au făcut scut în jurul lui și au încercat prin toate metodele să îl facă să își revină din tragedie, însă nu a fost de ajuns. Mihai a avut nevoie de terapie, pentru a putea renunța la gândurile sinistre.

După mulți ani, Mihai și-a revenit, chiar dacă nu a uitat-o niciodata pe fosta iubită. A reușit să accepte tragedia care i-a marcat viața, însă blestemul zilei de 2 iulie avea să îl lovească din nou.

La 20 de ani de la tragedia în care logodnica lui și-a pierdut viața, Mitoșeru a fost din nou la un pas de moarte. De la un control banal, a ajuns imediat pe masa de operație, din cauza unor varice care îi puteau fi fatale în orice clipă. Din fericire, s-a recuperat rapid, iar alături i-a fost și fosta soție, Noemi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest