Mihai Mitoșeru, înfuriat la culme de Noemi, de sărbători! Ce a decis în privința ei: „Fiecare cu viața lui”

 

Vestea că Mihai Mitoșeru și Noemi s-au despărțit după atâția ani în care au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz a picat ca o bombă pentru toată lumea. Chiar și așa, încă de când au semnat actele de divorț, cei doi au decis să rămână prieteni, de dragul amintirilor, dar amiciția s-a transformat, treptat, treptat, într-o nouă relație... de la distanță, de această dată.

Asta până când Noemi l-a înfuriat la culme pe Mihai Mitoșeru și a decis să rupă orice legătură cu ea, momentan. Camelia Mitoșeru, confidenta celor doi a dezvăuit pentru Antena Stars că fiul său a decis să nu o mai sune, dat fiind că în ultima conversație pe care au purtat-o, fosta soție l-a cam repezit, gest care l-a deranjat profund pe acesta.

„Mihai a făcut o pauză pentru că nu vrea să o mai sune. Dar cred că i-a spus „Hristos a Înviat”. Nu cred că a fost atât de drastic. L-a supărat pe Mihai pentru că... nu mai știu cum a fost. Cert e că l-a repezit. Și a zis că: „nu mamă, nu mai vorbesc cu ea. O perioadă o las așa.” Au fost puțin tulburi apele. Eu nu cred că ea l-a repezit cu răutate. El a interpretat așa și am zis că-i foarte bine.” a spus Camelia Mitoșeru.

Pentru Camelia Mitoșeru, Noemi este aproape ca o fiică. Au locuit împreună 13 ani, atât cât a durat relația cu Mihai și chiar dacă speră la o împăcare între cei doi, mama prezentatorului lasă totul în voia sorții, fiind sigură că le va fi bine în viitor, atât împreună, cât și separați.

 „Dacă o fi să se împace, se împacă oricum. Dacă nu o fi să se împace, nu se mai împacă. Fiecare cu viața lui. Fiecare cu viața lui. Dar eu sunt de obicei echilibrul. Ea a fost crescută de bunică și de tatăl ei, iar acum s-a dus la mama ei. Dar între timp eu am fost și mama l;ui și mama ei. Deci a trebuit să fiu imparțială.” a mai spus mama prezentatorului.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest