Mihai Mitoșeru, prins între ciocan și nicovală! Fosta soție îl vrea înapoi, după ce s-a afișat în brațele unei bombe sexy!

 

Dacă până acum Mihai Mitoșeru plângea în pumni din cauza divorțului de Noemi, acum viața sa amoroasă are parte de o răsturnare de situație dramatică! După ce prezentatorul TV și-a asumat noua relație cu Denisa, o bombă sexy, Noemi face tot posibilul să îl recucerească.

A trecut deja un an de la divorțul lui Mihai Mitoșeru de Noemi, dar chiar și așa, atât prezentatorul TV, cât și apropiații foștilor soți au sperat la o reîmpacare, la o reluare a relației. Și chiar dacă tentative au existat, Mihai Mitoșeru nu a avut niciun succes, astfel hotărând să renunțe la încercări și să își refacă viața amoroasă cu o altă femeie.

După ce a luat decizia de a cunoaște alte femei, Mihai a avut parte de dezamăgiri după dezamăgiri, toate relațiile pe care le-a început nefiind de succes. Totul însă până acum trei săptămâni pe care a plăcut-o mai mult decât în mod normal, motiv pentru care și-a asumat imediat noua relație.

Pe lânga faptul că a prezentat-o prietenilor și apropiaților săi, a ieșit la numeroase întâlniri în locuri publice și a pus poze pe contul său de socializare. Și chiar atunci când credea că viața sa a intrat pe făgaș normal și, în sfârșit, reușește să fie fericit și fără fosta soție, a intervenit Noemi!

Conform Spynews.ro care a stat de vorbă cu anumiți prieteni din anturajul celor doi, Mihai Mitoșeru se află în acest moment între ciocan și nicovală. Fiind pus să aleagă între fosta soție și actuala iubită, actorul încă nu știe cum să gestioneze situația, mai ales că este vorba de o poveste de dragoste care a durat 13 ani de zile, dar și despre flururașii de la începutul unei relații noi pe care îi simte pentru Denisa.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest