Mihai Mitoşeru şi Noemi au mimat relaţia perfectă, dar realitatea a fost alta! Cum s-au prefăcut în tot acest timp

 
+2 click pentru
galerie

Mihai Mitoşeru şi Noemi s-au decis să o ia pe drumuri separate, în urmă cu mai bine de trei luni. Dar cu toate acestea, cei doi s-au afişat împreună la evenimentele mondene, cât şi în faţa admiratorilor, prin intermediului pozelor de pe instagram sau facebook.

Mihai Mitoşeru a făcut anunţul despre despărţirea de cea care i-a fost parteneră de viaţă timp de 13 ani, pe internet, veste care a lovit lumea showbiz-ului autohon, ca o bombă! Cei doi s-au separat în urmă cu trei luni, dar chiar şi așa, au continuat să pozeze în cuplul perfect, care debordează de dragoste şi încredere, ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat.

Mai mult de atât, Mihai Mitoşeru şi Noemi au fost plecaţi în vacanţa, în Italia, chiar în luna iulie, unde din nou, au pozat într-un cuplu îndrăgostit şi fericit. Nu a trecut mult timp de atunci, iar bărbatul a uimit pe toată lumea cu veste referitoare le despărţire!

"Am avut bunul simț să ascund elegant situația, dar a trecut prea mult timp și nu mai pot să fac pe prostul! După o relație de 13 ani, am hotărat ca săptămâna viitoare să mergem la notar și să divorţăm! Nu ne mai înțelegeam, nu mai mergea, ne doream lucruri diferite (eu voiam familie și copii, ea intrase în criza femeii de 32 de ani și și-a pus silicoane), și de 3 luni a plecat la mama ei! Știu că ne iubim (e greu să treacă după atâția ani), dar e mai bine așa! Îi mulțumesc pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreună (și au fost multe în 13 ani!) și vreau să fie fericită toată viață (chiar și fără mine), dar îmi doresc același lucru și pt mine! 💔", a scris Mihai Mitoşeru pe Facebook.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest