Mihai Mitoșeru și Noemi, din nou, împreună, după ce prezentatorul a fost operat de urgență! Imagini exclusive/ FOTO

 

Mihai Mitoșeru și Noemi sunt din nou împreună, după ce prezentatorul tv a fost operat de urgență! Fosta soție a plecat val-vârtej la spital când a aflat că actorul urmează să treacă printr-o intervenție chirurgicală complicată.

Mihai Mitoșeru a trecut printr-o adevărată cumpănă. Un singur control la medic, pentru a vedea dacă varicele pe care le are pe picior erau în regulă sau nu, s-au transformat într-o operație destul de grea, care a durat două ore, după ce cadrele medicale au descoperit cu stupoare că acele cheaguri de sânge pe care le avea puteau oricând să urce la inimiă, astfel fiind vorba de un risc ridicat de moarte.

În acest moment, starea de sănătate a lui Mihai Mitoșeru este bună, fiind externat la doar câteva ore după operație. Mai mult decât atât, vorba „tot răul spre bine” se aplică în cazul prezentatorului TV dat fiind că experiența trăită l-a apropiat, din nou, de fosta soție.

Noemi odată ce a auzit ce a pățit Mihai, a fugit către spital și i-a fost tot timpul alături. Din momentul în care se afla pe masa de operație până când a fost externat. Din informațiile pe care le avem, Noemi are în continuare grijă de fostul soț în casa luni.

Vă reamintim că Noemi se gândea să îi facă o surpriză lui Mihai Mitoșeru, cu prilejul aniversării de 45 de ani, și să îi arate intenția de a-și relua povestea de dragoste, dar se pare că viața i-a adus mai devreme împreună.

În urmă cu ceva timo, surse din anturajul celor doi au declarat pentru Spynews.ro că Noemi nu a considerat niciodată divorțul de Mihai Mitoșeru drept o despărțire definitivă, ci doar o pauză.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest