Mihai Mitoșeru, speriat de dragoste! S-a despărțit de femeie care l-a făcut fericit după divorțul de Noemi: “Prea ok! Sunt nebun!”

 

Mihai Mitoșeru se teme să iubească din nou! Nu, nu! Nu este nicio glumă. Chiar prezentatorul TV a recunoscut că s-a despărțit de femeia care l-a făcut fericit după divorțul de Noemi, din cauza temerilor pe care le are.

Deși spunea că își dorește să trăiască din nou fiorii dragostei, se pare că odată ce a început să simtă fluturi în stomac, a dat doi pași înapoi și s-a baricadat în singurătate, din nou. Mihai Mitoșeru a dezvăluit în cadrul unei emisiuni TV că în timp ce se afla în izolare a comunicat cu mai multe domnișoare care se încadrau în tiparul femeii pe care și-ar dori-o lângă el.

„Am vorbit cu niște fete la telefon când eram în izolare, normal că am vorbit”, a început Mihai Mitoșeru șirul dezvăluirilor.

Ulterior, Mihai Mitoșeru a recunoscut că printre reprezentantele sexului frumos cu care a interacționat se număra și o domnișoară care i-a picat cu tronc. Tânără care s-a dovedit a fi mai mult decât ok, lucru care l-a speriat de-a dreptul.

Astfel că Mihai Mitoșeru a decis să renunțe la ceea ce ar fi putut o poveste de dragoste promițătoare din teamă, după cum chiar el a dezvăluit.

„Am cunoscut o fată și fata e ok, chiar e prea ok și mă sperie, pentru că anul ăsta m-am obișnuit și eu să fiu singur. I-am zis de 4 zile ”Lasă-mă un pic în pace că m-am speriat. Tu ești prea ok și eu sunt nebun. Lasă-mă în nebunia mea”, a dezvăluit Mihai Mitoșeru într-o emisiune TV.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest