Mihai Morar a renunțat la sport după ce și-a făcut sală de fitness acasă: „Îmi lipsește tare mult”

 

Prezentatorul radio s-a confruntat cu o serie de probleme la scurt timp după ce și-a dotat o sală de fitness în propria locuință.

 

Mihai Morar duce o viață sănătoasă, dorindu-și mereu să fie în formă maximă. După ce ani la rând a făcut jogging și a mers la sală, a luat decizia să-și achiziționeze o serie de aparate pentru a-și crea propria sală de fitness în locuința sa. Însă exercițiile pe care le-a făcut fără supravegherea unui specialist l-au făcut pe prezentatorul radio să se aleagă cu o serie de probleme de sănătate.

 

Astfel, Mihai Morar s-a ales de la ridicarea ganterelor cu o afecțiune a mușchilor spatelui. Drept urmare, vedeta a fost nevoită să renunțe la sport pentru o perioadă destul de lungă din cauza problemelor de sănătate, chiar în această toamnă. În exclusivitate la Antena Stars, Mihai Morar a vorbit despre problemele cu care s-a confruntat.

 

”Nu am mai putut să alerg toamna asta pentru că am fost viteaz și am făcut niște exerciții de forță acasă, cu gantere, cu tot. Am zis să îmi fac sală la mine acasă și la ultimele repetări, nefiind atent și neținând poziția corectă, mi-am pișcat un mușchi al spatelui. De vreo două luni fac sală ca să îmi refac zona și să mă apuc, sper, din ianuarie să pot să alerg din nou. Îmi lipsește tare mult. Nu e o pasiune pentru mine sala, însă are beneficiile ei. În cazul acesta nu puteam să fac altceva decât să merg la sală, să întăresc mușchii spatelui, ca să pot să alerg mai departe. Două săptămâni simțeam un fel de înțepătură la fiecare pas. De aceea, e bine ca lucrurile acestea să fie făcute într-un mediu supravegheat”, a spus Mihai Morar la Antena Stars.

 

În altă ordine de idei, el a mai vorbit și despre ultima achiziție: o mașină construită în urmă cu 10 ani, despre care a spus că, în condițiile în care este bine întreținută, acesteia îi crește valoarea odată cu înaintarea în vârstă, spre deosebire de autoturismele care se produc în masă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest