Mihai Morar, dezvăluiri despre cum s-a schimbat viaţa familiei sale după naşterea lui Roua: „Nu mai există alt subiect în casă”

 
+3 click pentru
galerie

Mihai Morar este un bărbat împlinit! Într-o continuă ascensiune din punct de vedere profesional, la capitolul viaţa personală, stă la fel de bine. Prezentatorul de la Antena Stars a experimentat, zilele trecute, una dintre cele mai frumoase senzaţii din lume.

Mihai Morar a devenit tată pentru a treia oară, iar în cadrul unui interviu în exclusivitate pentru Antena Stars a dezvăluit cum s-a acomodat micuţa Roua, în noul său cămin, dar şi cum se poartă gemenele Mara şi Cezara cu aceasta.

Se pare că micuţa Roua este o norocoasă. Toată lumea are grijă de ea, inclusiv cele două surioare, pentru care a devenit centrul atenţiei: „Pot sa spun despre prima noapte. Încă este o stare provizorie de adaptare a fetiţei acasă. A plâns ceva, mănâncă foarte mult. Nu am văzut copil care sa mănânce atât de mul, mânca de o oră şi nu se săturase. Nu mai există alt subiect în casă. Chiar le-am zis că o să întrerup toate abonamentele la cablu, pentru că nu există alt program mai tare decât Roua” a mărturisit Mihai Morar, în exclusivitate, pentru Antena Stars


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest