Mihai Morar, interviu cu Robbie Williams: "E unul din acele momente magice când pasiunea se întâlneşte cu meseria!"

 
+2 click pentru
galerie

Mihai Morar a reuşit cea mai mare performanţă din cariera lui! În acest weekend s-a dus tocmai la Paris pentru a se întâlni cu nimeni altul decât, Robbie Williams. Celebrul artist britanic a oferit primul interviu acordat pentru România!

Una dintre cele mai mari vedete ale lumii a acordat primul interviu pentru ţara noastră. Fanii români ai lui Robbie Williams au început să numere zilele până la marele concert de la Bucureşti. În avanpremiera celui mai aşteptat moment al verii, artistul britanic i-a oferit un interviu în exclusivitate lui Mihai Morar.

Matinalul de la Radio ZU şi prezentatorul emisiunii "Răi da' buni" de la Antena Stars a plecat în acest weekend la Paris, unde a stat de vorbă cu Robbie Williams.

"Am aşteptat 20 de ani întâlnirea asta. E unul din acele momente magice când pasiunea se întâlneşte cu meseria, visele copilăriei se întâlnesc cu realitatea crudă a maturităţii. E ca şi cum posterele din camera mea de adolescent ar începe să vorbească. Sunt mândru că, în numele Antenei 1 şi Radio Zu, îi pot lua primul interviu pentru România celui mai mare entertainer de pe Pământ," a declarat Mihai Morar pentru Spynews.ro.

Ei bine, ceasul ticăie şi milioane de oameni aşteaptă cu sufletul la gură detalii, interviul şi bineînţeles concertul lui Robbie Williams din 17 iulie.

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest