Mihai Morar își donează hainele, după ce a slăbit 15 kilograme: „Am ce pune pe mine mâine dimineață”

 
+2 click pentru
galerie

Mihai Morar a avut parte de o transformare spectaculoasă în ultima perioadă! Prezentatorul TV a slăbit mai bine de 15 kilograme, astfel că nu doar corpul lui „a avut de suferit”, ci și garderoba încărcată cu haine care nu îi mai vin, motiv pentru care a decis să le doneze.

Mihai Morar a fost obligat să ia o decizie radicală în privința stilului său vestimentar, după ce a topit 15 kilograme. Pe contul său de socializare, omul de radio a publicat o imagine în care era întruchipat el stând în fața unui „munte” de haine. Haine pe care vrea să le doneze celor care au mare nevoie de ei.

Azi, când 8 zile din 7 ies din casă în tricou alb sau negru, mi-e foarte clar că nu o să mai port niciodată nimic din lanțul muntos din spatele meu. Așa că, am ales să le dăruiesc întru folosul celor care le vor găsi rostul. Am ce pune pe mine mâine dimineață. Cu ochii închiși și tot nimeresc un tricou alb.” a scris prezentatorul TV.

Pe lângă semnificația filantropică, gestul său reprezintă și o metodă de a scăpa de toți anii de stres pe care i-a îndurat în televiziune, în cursul celor 13 ani de emisiuni zilnice, după cum a precizat chiar el:

„Am scăpat de un munte de trecut. ‘Masivul din spatele meu e format din toate ‘căutările mele vestimentare din ultimii 15 ani, din cei 13 ani de emisiuni zilnice la TV și din cea mai stresantă întrebare a acestei vieți: ‘eu cu ce mă îmbrac în seara asta la TV? Și, era să uit, din cele 15 kilograme în plus pe care le purtam sub hainele astea până acum câțiva ani” a mai scris Mihai Morar pe contul său de socializare.

Vezi această postare pe Instagram

Azi, toată ziua, asta am făcut. Am scăpat de un munte de trecut. “Masivul” din spatele meu e format din toate “căutările” mele vestimentare din ultimii 15 ani, din cei 13 ani de emisiuni zilnice la TV și din cea mai stresantă întrebare a acestei vieți: “eu cu ce mă îmbrac în seara asta la TV?”. Și, era să uit, din cele 15 kilograme în plus pe care le purtam sub hainele astea până acum câțiva ani. Un “Everest” din ce-am purtat și nu mai port. Un “Mont Blanc” format din ce-am fost ca să fiu ce sunt azi. Azi, când, 8 zile din 7, ies din casă în tricou alb sau negru, mi-e foarte clar că nu o să mai port niciodată nimic din lanțul muntos din spatele meu. Așa că, am ales să le dăruiesc întru folosul celor care le vor găsi rostul. Am ce pune pe mine mâine dimineață. Cu ochii închiși și tot nimeresc un tricou alb. M-am simțit un pic de Marie Kondo azi făcând ordine în mine. Avea femeia dreptate: când îți faci ordine în lucruri, îți pui ordine și în trecut. Iar casa în care trăiești trebuie să îi aparțină persoaneu care ești azi, nu omului care ai fost în trecut. #mihaimorar

O postare distribuită de Mihai Morar (@mihaimorar) pe


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest