Mihai Morar va realiza primul interviu cu Robbie Williams pentru România!

 

Robbie Williams va concerta la Bucureşti pe data de 17 iulie şi va fi cel mare eveniment al anului. În avanpremieră celui mai așteptat moment al verii, artistul britanic îi va oferi un interviu în exclusivitate lui Mihai Morar, primul interviu acordat pentru România.

Matinalul de la Radio ZU și prezentatorul emisiunii "Răi da' buni", de la Antena Stars, va zbură în acest weekend la Paris, unde va sta de vorba cu Robbie Williams. Antenă 1 își invită telespectatorii să fie parte a acestui interviu, să fie și ei cei care îi pot adresă o întrebare celebrului artist.

Hastag-ul #askrobbie este creat special pentru a adună întrebările, curiozitățile internauților. Cele mai interesante și mai originale întrebări vor fi adunate de Mihai Morar, iar fanii vor află răspunsul chiar de la Robbie.

"Am așteptat 20 de ani întâlnirea asta. E unul din acele momente magice când pasiunea se întâlnește cu meseria, visele copilăriei se întâlnesc cu realitatea crudă a maturității. E că și cum posterele din cameră mea de adolescent ar începe să vorbească. Sunt mândru că, în numele Antenei 1 și Radio Zu, îi pot luă primul interviu pentru România celui mai mare entertainer de pe Pământ", a declarat Mihai Morar.
    


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest